Huddersfield Office: 01484 506175
    London Office 0203 325 2074
Your simpler, quicker, easier visa tick

Shtetësia Britanike

Është e mundur të bëheni shtetas britanik përmes një sërë rrugësh.

Është gjithashtu e mundur të marrësh shtetësi të dyfishtë në mënyrë që të jesh shtetas britanik si dhe të jesh shtetas i një vendi tjetër.

Nëse përshtateni në një nga kategoritë e mëposhtme, ne mund t'ju ndihmojmë.

Unë dua të bëhem një qytetar britanik

Unë dua të regjistroj një fëmijë si shtetas britanik

Më parë kam hequr dorë nga shtetësia britanike

Nëse aplikoni përmes MyUKVisas , ne do t'ju ndihmojmë të paraqisni rastin më të mirë të mundshëm në mënyrë që të keni shanset më të larta për sukses.

Na kontaktoni tani

work visa application with myukvisas.co.uk