Huddersfield Office: 01484 506175
    London Office 0203 325 2074
Your simpler, quicker, easier visa tick

Viza për të punuar në UK

Vizat janë të disponueshme për njerëzit që duan të sigurojnë punësim të paguar ose vullnetar, të krijojnë një biznes, të investojnë në UK ose të vizitojnë UK për biznes.

Për disa kategori vizash do t’ju duhet të keni siguruar një punë në një kompani që ka një licencë sponsorizimi. Megjithatë, ju mund të aplikoni drejtpërdrejt për vizë nëse përshtateni në një nga kategoritë e mëposhtme:

  • Unë dua të hap një biznes në UK
  • Unë kam aftësi që janë të nevojshme në UK
  • Unë jam duke u paguar për të vizituar UK për të ofruar këshilla të ekspertëve
  • Unë punoj për një organizatë në vendin tim dhe kam nevojë të punoj ose të studioj në degën e tyre në UK
  • Unë jam duke vizituar UK për biznes
  • Unë dua të punoj në Britani të Madhe për një bazë të përkohshme
  • Unë kam një shumë të konsiderueshme për të investuar dhe dua të jetoj në UK

Nëse aplikoni përmes MyUKVisas , ne do t’ju ndihmojmë të paraqisni rastin më të mirë të mundshëm në mënyrë që të keni shanset më të larta për sukses.

Na kontaktoni tani

work visa application with myukvisas.co.uk