Huddersfield Office: 01484 506175
    London Office 0203 325 2074
Your simpler, quicker, easier visa tick

Viza për të studiuar në UK

Viza për të studiuar në shkollë, kolegj dhe universitet

  • Dua që fëmija im (4-17 vjeç) të studiojë në UK në një shkollë të pavarur (me tarifë)
  • Unë dua të qëndroj në UK ndërsa fëmija im (nën 12 vjeç) po shkollohet me një shkollë me pagesë
  • Unë dua të studioj në një kolegj ose universitet në UK
  • Unë dua të studioj në një kurs afatshkurtër në UK
  • Dua të vizitoj UK-në si pjesë e një kursi që po ndjek në një kolegj ose universitet në vendin tim

Nëse aplikoni përmes MyUKVisas , ne do t’ju ndihmojmë të paraqisni rastin më të mirë të mundshëm në mënyrë që të keni shanset më të larta për sukses.

Na kontaktoni tani

work visa application with myukvisas.co.uk