Huddersfield Office: 01484 506175
    London Office 0203 325 2074
Your simpler, quicker, easier visa tick

Viza për të vizituar Britaninë e Madhe

Vizat janë të disponueshme për anëtarët e familjes, pushimet, udhëtimet e biznesit, vizitat e studentëve dhe trajtimet private mjekësore në UK.

Nëse përshtateni në ndonjë nga kategoritë e mëposhtme, ne mund t’ju ndihmojmë:

  • Unë jetoj në UK dhe anëtarët e familjes sime duan të vizitojnë
  • Unë jam duke vizituar UK për pushime ose për të vizituar anëtarë të famijes
  • Unë jam duke vizituar UK për trajtim mjekësor privat

Nëse aplikoni përmes MyUKVisas , ne do t’ju ndihmojmë të paraqisni rastin më të mirë të mundshëm në mënyrë që të keni shanset më të larta për sukses

Na kontaktoni tani

work visa application with myukvisas.co.uk