Huddersfield Office: 01484 506175
    London Office 0203 325 2074

Your simpler, quicker, easier visa tick

Tani jemi edhe në Shqipëri!

Tani kemi një zyrë në Tiranë, tek kompleksi Farmacia 10, Rruga e Dibrës, përballë QSUT’s 

Për të caktuar një takim, ju lutemi na kontaktoni në 00355696598957

MyUKVisas është një studio ligjore e specializuar ne fushën e ligjeve të emigracionit

Ekipi ynë me përvojë ndihmon si klientët privatë ashtu edhe bizneset për të naviguar rregullat shumë komplekse të ligjit te emigracionit në Britaninë e Madhe. Ne kemi një reputacion të merituar për ekspertizën tonë dhe për të bërë më të mirën për klientët tanë. Ne jemi ekspertë, empatikë dhe etikë në punën tonë. Në botën e Brexit dhe kontrolleve më të forta të imigracionit, nuk ka qenë kurrë më e rëndësishme të kërkosh këshilla, ndihmë dhe mbështetje profesionale përpara se të aplikoni. Ne ofrojmë zgjidhje emigracioni të përshtatura, posaçërisht për nevojat e veçanta të bizneseve dhe klientëve individualë.

Shërbimet për bizneset

logo

Çfarë thonë klientët për shërbimet tona

Ne krenohemi me cilësinë e lartë të shërbimit tonë dhe vlerësimi nga klientët tanë në Google është 4,8/5.
Ju mund të shikoni komentet e klientëve tanë duke klikuar siglën e “reviewsolicitors” në të djathtë të kësaj faqeje. Sipas “reviewsolicitors”, 96% e klientëve tanë do të na rekomandonin te miqtë dhe familjarët. Ne vlerësohemi shkëlqyeshëm për çmimet e arsyeshme dhe për rezultate të suksesshme..

Më poshtë është një përzgjedhje e disa prej komenteve:

“Shërbim i shkëlqyeshëm…shërbim i shpejtë…profesionist dhe i ditur….kupton ankthin dhe vështirësitë emocionale …efikas…dashamirës dhe të angazhuar…bëri diferencë për mua dhe familjen time…më të mirët për trajtimin e çështjeve komplekse të emigracionit…profesionalë në thelb… firmë shumë e mirë…. më pëlqeu shumë shërbimi… shumë miqësor ndaj klientit… këshilla shumë të qarta, të drejtpërdrejta…. nuk hoqën dorë kurrë nga unë dhe bënë gjithçka të mundshme… më të përgjegjshmit dhe te besuarit që kam parë ndonjëherë… një shërbim me cilësi të lartë dhe të besueshëm …përgjigje shumë e shpejtë që më ndihmoi shumë… rekomandohet shumë.”